slika novosti

Mihaela Kiš

„Kiš“ na mađarskom znači mali – vrckavo objašnjava ova možda rastom mala, ali karakterom i odlučnošću itekako velika djevojka. Naime, iako se cijeli život bavila sportom, plivanje je zavoljela tek na fakultetu jer se, kako kaže, oko njega morala najviše potruditi. Prvotno voda, tvrdi, nije bila njen „medij“, no zahvaljujući puno truda, učenja i usavršavanja odlučila je raditi s neplivačima kako bi upravo njima pomogla u onome što je nju najviše mučilo – nadvladati strah od vode.

Prije nego se Plivačkom klubu Medveščak pridružila početkom 2017. godine, radila je u zagrebačkoj Ustanovi za upravljanje sportskim objektima, a osim obuke neplivača ondje je inicirala i program usavršavanja plivanja za odrasle te je paralelno vodila i program usavršavanja plivanja za djecu.

- Uloga je trenera višestrana: mi smo njima odgajatelji, učitelji, ponekad roditelji, ali i prijatelji. Želim im usaditi ljubav prema sportu, djelovati na njih motivirajuće, a najbitnije mi je da djeca odu sa smiješkom kući - kaže Mihaela koja navodi da se trudi trenažni proces provesti na kreativan i djeci razumljiv način te se konstantno dodatno educirati.

Adress

Plivački klub Medveščak
Schlosserove stube 2
10 000 Zagreb - Hrvatska

Adress

Tel 01/3091380
Fax 01/3091380
Email: medvescak@medvescak.hr

Adress

Radno vrijeme tajništva:
Ponedjeljak i utorak od 17,00 do 20,00 sati
Srijeda i četvrtak od 17,00 do 19,00 sati