Plivačka škola PKM


Podaci o djetetu

Spol djeteta?

Podaci o majci

Podaci o ocu


Datum testiranja


Boluje li vaše dijete trenutno ili je tijekom života bolovalo od težih bolesti; prima li terapiju (tablete, sirup, krema, kapi, ...); pati li od poteškoća u razvoju; ima li alergijske reakcije bilo kojeg tipa (na hranu, prašinu, bilje, lijekove, kozmetiku, klor, ...); pati li od kožnih bolesti; problema s prehranom; poremećaja pažnje; motoričkih smetnji; ima li epilepsiju, disleksiju ili disgrafiju i sl.?


"PK Medveščak nema zakonskih ovlasti za procjenu zdravstvene sposobnosti Vašeg djeteta. Ako Vaše dijete ima određenih zdravstvenih poteškoća, koji bi mogli uvjetovati ograničavanje plivanja, slobodni smo upozoriti Vas na činjenicu da konačnu odluku i prosudbu o zdravstvenoj sposobnosti Vašeg djeteta može dati samo liječnik. Ovime potvrđujete da ste upozorenje primili na znanje te da je Vaše dijete psihički i fizički zdravo."


POTVRĐUJEM:

  • Da su podaci navedeni u ovoj prijavi i priloženoj dokumentaciji točni.
  • Da PK Medveščak navedene podatke ima pravo provjeravati, obrađivati, čuvati i koristiti u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka i drugim važećim propisima.
  • Da dozvoljavam fotografiranje i snimanje svog djeteta. Distribucija fotografija koristit će se isključivo za potrebe Kluba (službenu internetsku stranicu, službeni Facebook fan page, službeni časopis Kluba te ostali dnevni i tjedni tisak u kojem se fotografije koriste za prezentaciju rada Kluba).
  • Da u slučaju naglog oboljenja ili ozljede djeteta, dozvoljavam da stručno osoblje objekta poduzme odgovarajuće mjere.
  • Da dozvoljavam praćenje rasta, razvoja i napredovanja djeteta, odgovarajućim metodama i postupcima od strane stručnog osoblja Kluba.


Želim primati izabrane tekstove, newslettere i obavijesti (GDPR)

PK Medveščak će koristiti informacije koje navedete na ovom obrascu kako biste bili u kontaktu s nama i primali izabrane tekstove, newslettere i obavijesti. Klikom u nastavku (potvrda email) prihvaćate da možemo koristiti vaše podatke u skladu s ovim uvjetima.


KAKO STE DOZNALI ZA NAŠ PROGRAM:


 

Adress

Plivački klub Medveščak
Schlosserove stube 2, Zagreb
medvescak@medvescak.hr

Adress

TAJNIŠTVO KLUBA
tajnistvo@medvescak.hr
+385 98 437 393

Adress

UPISI I PLIVAČKA ŠKOLA
plivackaskola@medvescak.hr
+385 99 732 8032