Natjecatelji PKM

Dugoročan sportski razvitak predstavlja proces koji započinje onog trenutka kada pojedinac uđe u sport, a završava kada taj pojedinac napusti vrhunski nivo. Višegodišnji trenažni ciklus koji upotrebom konvencionalnih, suvremenih oblika i metoda rada, trenažnih sredstava, striktno poštujući principe biološkog razvoja pojedinca unaprjeđuje bio-psiho-socijalnu strukturu mladog čovjeka, vrhunskog plivača.

Plivačka škola PKM

Program obuhvaća 4 godine plivačke škole koja je podijeljena u programe Koala, Panda, Grizlija i Polarnih. U Plivačkoj školi učimo pravilno plivati sve 4 plivačke tehnike s pravilnim disanjem, startevima i okretima. Polaznici stječu radne navike, disciplinu i stvaraju nova prijateljstva te redovitim vježbanjem ostvaruju pozitivne učinke na svoje zdravlje.

Usavršavanje plivačkih tehnika PKM

Nastavni sadržaji koje primjenjujemo u ovom programu su učenje i ponavljanje sve četiri tehnike plivanja. Osnovna razlika među grupama je u dužini plivanih dionica i intenzitetu treninga prilagođeno kronološkoj dobi i znanju plivanja. Program je namijenjen djeci i mladima od 8 do 18 godina, koji žele pravilno naučiti plivati sve tehnike.

Mala Škola PKM – neplivači

Program Male Škole namijenjen je djeci neplivačima od 5 godine starosti, koja ne znaju plivati ili su slabi plivači. Cilj je programa da se djeca kroz razonodu i kontinuirani trening navikavaju na vodu, uče vježbe disanja, vježbe plovnosti i hidrodinamičnosti te da uče osnovne motoričke elemente plivačkih tehnika.

Ljetna škola PKM – ŠRC Šalata

Program „Plivanje je lako, medo zna kako“ sastavljen je kako bi djeci na njima blizak i zanimljiv način, približilo plivanje kao jednu od najzdravijih tjelesnih aktivnosti, koja se može naučiti već od najranije dobi. Cilj je stvoriti zdrave sportske navike i temelje za bavljenje sportom u budućnosti.

Adress

Plivački klub Medveščak
Schlosserove stube 2, Zagreb
medvescak@medvescak.hr

Adress

TAJNIŠTVO KLUBA
tajnistvo@medvescak.hr
+385 98 437 393

Adress

UPISI I PLIVAČKA ŠKOLA
plivackaskola@medvescak.hr
+385 99 732 8032