slika novosti
1. UVOD

Plivački klub Medveščak, priznaje i cijeni Vaše pravo na povjerljivost podataka te se obvezuje očuvati sigurnost podataka koje putem Internet stranice www.medvescak.hr prikupi.

Plivački klub Medveščak prikuplja, obrađuje i čuva Vaše osobne podatke sukladno EU Općoj uredbi o zaštiti podataka (GDPR) i drugim važećim propisima. Podaci neće bit proslijeđeni trećim osobama ili iznijeti u treće zemlje, osim u slučaju potrebe za realizacijom ugovorenih usluga (npr. vođenje evidencije članstva, članarina i slično).

Smatrat ćemo da daljnje korištenje www.medvescak.hr predstavlja Vaše prihvaćanje svih u nastavku opisanih uvjeta.

2. KORIŠTENJE OSOBNIH PODATAKA

Vaši osobni podaci se prikupljaju i koriste samo na temelju podataka koje ste dobrovoljno dali Plivačkom klubu Medveščak korištenjem www.medvescak.hr.

Prikupljeni osobni podaci se čuvaju u elektroničkom obliku, te se primjenjuju sve odgovarajuće tehničke i organizacijske mjere kako bi se spriječila povreda osobnih podataka. Zaprimljene e-mailove s Vašim osobnim podacima Plivački klub Medveščak će koristiti samo u svrhu ispunjavanja Vaših zahtjeva.

3. ČLANSTVO KLUBA

Plivački klub Medveščak unutar svojih informacijskih sustava vodi evidenciju o članovima kluba, posjećenosti treninga te plaćenim i neplaćenim članarinama. Osobni podaci članova kluba te kontakt podaci služe za komunikaciju između kluba i polaznika. Niti jedan podataka članova kluba neće biti dijeljeni sa trećim stranama.

4. KOLAČIĆI

Kolačići (engl. cookies) omogućavaju Plivačkom klubu Medveščak prikupljanje statističkih podataka o ponašanju korisnika na www.medvescak.hr (npr. na kojim dijelovima Internet stranice se korisnici zadržavaju najduže, a gdje najkraće), koji se Internet preglednik (npr. Internet Explorer, Opera, Safari, Google Chrome, Firefox) koristi i slično.

Kolačići su mali skup podataka poslan sa poslužitelja www.medvescak.hr na računalo korisnika, a služi kao anonimni identifikator. Kolačići se također koriste za lakšu navigaciju kroz Internet stranice (npr. ne morate svaki put iznova unositi podatke za registraciju). Kolačići se ne koriste s ciljem pristupa korisničkim podacima ili kako bi se pratile aktivnosti korisnika nakon napuštanja www.medvescak.hr .

Plivački klub Medveščak zadržava pravo korištenja kolačića na www.medvescak.hr no svaki korisnik može zabraniti primanje kolačića uređivanjem/promjenama postavki u svom Internet pregledniku.

5. POVEZNICE

www.medvescak.hr sadrži poveznice na druge Internet stranice (npr. Facebook, Instagram, Twitter, Linedin). Sukladno tome upozoravamo i molimo korisnike da uzmu u obzir kako Plivački klub Medveščak ne može biti odgovoran za poštivanje privatnosti na spomenutim Internet strancima. Stoga korisnike potičemo na čitanje Izjave o privatnosti svake Internet stranice kojoj pristupaju.

6. DIGITALNI MARKETING

Kontakt informacije, kao što su ime i e-mail adresa, su neophodne u slučaju kada želite koristiti usluge primanja promotivnih materijala od strane Plivački klub Medveščak. Promotivni materijali podrazumijevaju informacije o uslugama i posebnim ponudama te novostima (engl. newsletter).

Usluga se može onemogućiti u bilo kojem trenutku na način da se aktivira poveznica „Odjava“ na kraju e-maila ili slanjem zahtjeva za brisanjem sa popisa za digitalni marketing na medvescak@medvescak.hr.

7. SIGURNOST

Plivački klub Medveščak poduzima sve mjere sigurnosti kako bi se zaštitili podaci korisnika, tijekom unosa i prijenosa, obrade podataka, te prilikom pohrane. Pristup podacima je ograničen i imaju ga samo oni zaposlenici kojima su isti potrebni radi obavljanja poslovnih aktivnosti.

Korisnici u bilo kojem trenutku imaju pravo zatražiti obavijest o tome koji se njihovi osobni podaci obrađuju od strane Plivački klub Medveščak, odnosno da se isti izmjene ili obrišu, slanjem zahtjeva na medvescak@medvescak.hr .

8. OBAVIJESTI O PROMJENAMA

U slučaju promjena vezanih za pravila o poštivanju privatnosti obavijest će biti objavljena na naslovnoj stranici Internet stranice s ciljem upoznavanja korisnika.

Plivački klub Medveščak
Schlosserove stube 2, 10000 Zagreb

medvescak@medvescak.hr
tel: +385 1/3091380
fax: +385 1/3091380

Adress

Plivački klub Medveščak
Schlosserove stube 2, Zagreb
medvescak@medvescak.hr

Adress

TAJNIŠTVO KLUBA
tajnistvo@medvescak.hr
+385 98 437 393

Adress

UPISI I PLIVAČKA ŠKOLA
plivackaskola@medvescak.hr
+385 99 732 8032