Tradicionalno 12. natjecanje ''Miting Vidra'' održano je 21. listopada na Bazenu Utrina, u organizaciji Zagrebačkog plivačkog kluba.

Brojne medalje osvojili su plivačice i plivači PK Medveščak na mitingu Vidra, njih ukupno 20! Plivači su ostvarili ukupno 7997 bodova, plivačice 7525, što našu ekipu s 15522 bodova ukupno čini trećom po zbroju bodova pa su se na kraju natjecanja naši treneri Lidija Franić, Dalija Šoštarić Jež i Marko Lovrečić ponosno popeli na postolje.

Među osvajačima medalja najviše su se istaknuli Tin Gnjatović s ukupno 5 zlatnih odličja te Roko Medanić s dva zlatna i jednim brončanim, a Gnjatović i Medanić u svojim su kategorijama izvrsnim rezultatima rušili i rekorde mitinga. Andrej Tošanović osvojio je je jednu zlatnu i jednu brončanu medalju, Filip Grbić jednu srebrnu i jednu brončanu, a Pablo Benko brončanu.

Među plivačicama slavile su Klara Bošnjak i Mihaela Gavrić s po jednom osvojenom srebrnom medaljom, dok je Tea Trišović osvojila čak četiri bronce. 

I mješovita štafeta 10x50 m slobodno našim je plivačicama i plivačima u sastavu Roko Medanić, Luka Frketić, Tin Gnjatović, Sibe Zaninović, Pablo Benko, Tea Trišović,
Klara Bošnjak, Nina Frengeš, Erika Mihelj i Lucija Brkičić, donijela 3. mjesto!

Svim našim natjecateljima, ali i trenerima, čestitke na ovim izvrsnim rezultatima!

Detaljni plasmani po kategorijama nalaze se u povezanim datotekama.

Povezane datoteke

Adress

Plivački klub Medveščak
Schlosserove stube 2, Zagreb
medvescak@medvescak.hr

Adress

TAJNIŠTVO KLUBA
tajnistvo@medvescak.hr
+385 98 437 393

Adress

UPISI I PLIVAČKA ŠKOLA
plivackaskola@medvescak.hr
+385 99 732 8032