9. SVETI KRŠEVAN - HPS mini Grand Prix

9. međunarodno plivačko natjecanje „Sv. Krševan“ održano je u organizaciji PK Zadar.

Ovo je natjecanje 2. postaja HPS Mini Grand Prix-a za kadete i mlađe kadete, a na njemu je sudjelovalo i ukupno 38 plivačica i plivača PK Medveščak.

Natjecanje je održano u tri dijela, a naši su Medveščakovci u konačnici kući odnijeli 8 medalja – dvije zlatne, četiri srebrne i dvije brončane, a najuspješniji bili su Gnjatović i Zaninović.

U prvom dijelu natjecanja, 18. studenoga, Tin Gnjatović na 400 m slobodno u A kategoriji (2004. godište) osvojio je zlatnu medalju. U B kategoriji (2005. godište) u istoj je disciplini Sibe Zaninović došao do srebra, a još jedno srebrno odličje osvojio je i na 100 m leđno.

U drugom dijelu natjecanja, 19. studenoga, Tin Gnjatović ponovno je imao razloga za slavlje – u disciplini 100 m slobodno bio je drugi, a na 400 m mješovito prvi! U istoj disciplini, ali mlađoj kategoriji, još jedno je odličje, ovaj put brončano, osvojio Sibe Zaninović.

U posljednjem dijelu natjecanja, Gnjatović i Zaninović ponovno su se penjali na postolje. U disciplini 200 m leptir Gnjatović je u starijoj kategoriji bio drugi, dok je Zaninović u mlađoj kategoriji bio treći.

Spomenimo i da je u ukupnom poretku HPS-a Tin Gnjatović ostvario ukupan zbroj bodova od 1991.

Povezane datoteke

Adress

Plivački klub Medveščak
Schlosserove stube 2, Zagreb
medvescak@medvescak.hr

Adress

TAJNIŠTVO KLUBA
tajnistvo@medvescak.hr
+385 98 437 393

Adress

UPISI I PLIVAČKA ŠKOLA
plivackaskola@medvescak.hr
+385 99 732 8032