GOST MJESECA – NIKOLA OBROVAC

Plivački klub Medveščak u novu je sezonu ušao uvodeći brojne novosti!

Jedna od njih je i program „Gost mjeseca“, koji našim mladim plivačima dovodi etablirane plivače, uspješne sportaše i natjecatelje, koji će s njima podijeliti svoje bogato iskustvo, kako u teoriji, tako i u praksi!

Naš prvi gost Nikola Obrovac u subotu 12. listopada posjetio je na Zimskom plivalištu Mladost naše kadete, mlađe kadete te grupe Grizli i Polarne, njih ukupno preko 60. Uz glavnog trenera Domagoja Zajeca mladim je plivačima govorio o tome što je potrebno za stvaranje uspješnih rezultata, a s njima je i praktičnim primjerima u bazenu obradio temu prsne tehnike.

- Zahvalan sam na prilici da podijelim dio svog iskustva s mladim generacijama i nadam se da će im moj govor pomoći u ostvarivanju svojih ciljeva u životu. Uz pomoć primjera iz svoje karijere pažnju sam im usmjerio na važnost redovitosti i kvalitete treninga, tehnike plivanja, ali i velike uloge mentalne snage. Smatram da je osim jakog i pametnog treniranja za uspjeh potrebna i vjera u samog sebe koju svi možemo steći tako da svakim danom težimo tome da budemo bolji nego što smo bili jučer i da se nikada ne prestanemo boriti za svoje ciljeve. - rekao je nakon radionice Nikola, kojem je poduka mlađih naraštaja, kako kaže bila velika čast i zadovoljstvo.

Da su uživali i naši mladi članovi, potvrdio je glavni trener PK Medveščak Domagoj Zajec, koji smatra da će im susret s uspješnim plivačem kao što je Nikola Obrovac, zasigurno biti motivacija za daljnji trud, disciplinu i ustrajanje.

04.
tra

MALI MEDO - NAJBRŽE NOGICE

news image

PK Medveščak organizirao je krajem ožujka pokazno natjecanje na kojem je sudjelovalo 200 članova plivačke…

Pročitaj više

04.
tra

19. FESTIVAL PLIVANJA

news image

Na zagrebačkim je Sveticama 13. i 14. travnja održan 19. po redu Festival plivanja.

Pročitaj više

04.
tra

MEDVEŠČAKOVCI NA MULTINATION SWIMMING MEETU

news image

Youth i juniorske reprezentacije okupile su se 6. i 7. travnja 2024. u Skopju I Grazu, na već tradicionalnom…

Pročitaj više
Adress

Plivački klub Medveščak
Schlosserove stube 2, Zagreb
medvescak@medvescak.hr

Adress

TAJNIŠTVO KLUBA
tajnistvo@medvescak.hr
+385 98 437 393

Adress

UPISI I PLIVAČKA ŠKOLA
plivackaskola@medvescak.hr
+385 99 732 8032