GOST MJESECA – NIKOLA OBROVAC

Plivački klub Medveščak u novu je sezonu ušao uvodeći brojne novosti!

Jedna od njih je i program „Gost mjeseca“, koji našim mladim plivačima dovodi etablirane plivače, uspješne sportaše i natjecatelje, koji će s njima podijeliti svoje bogato iskustvo, kako u teoriji, tako i u praksi!

Naš prvi gost Nikola Obrovac u subotu 12. listopada posjetio je na Zimskom plivalištu Mladost naše kadete, mlađe kadete te grupe Grizli i Polarne, njih ukupno preko 60. Uz glavnog trenera Domagoja Zajeca mladim je plivačima govorio o tome što je potrebno za stvaranje uspješnih rezultata, a s njima je i praktičnim primjerima u bazenu obradio temu prsne tehnike.

- Zahvalan sam na prilici da podijelim dio svog iskustva s mladim generacijama i nadam se da će im moj govor pomoći u ostvarivanju svojih ciljeva u životu. Uz pomoć primjera iz svoje karijere pažnju sam im usmjerio na važnost redovitosti i kvalitete treninga, tehnike plivanja, ali i velike uloge mentalne snage. Smatram da je osim jakog i pametnog treniranja za uspjeh potrebna i vjera u samog sebe koju svi možemo steći tako da svakim danom težimo tome da budemo bolji nego što smo bili jučer i da se nikada ne prestanemo boriti za svoje ciljeve. - rekao je nakon radionice Nikola, kojem je poduka mlađih naraštaja, kako kaže bila velika čast i zadovoljstvo.

Da su uživali i naši mladi članovi, potvrdio je glavni trener PK Medveščak Domagoj Zajec, koji smatra da će im susret s uspješnim plivačem kao što je Nikola Obrovac, zasigurno biti motivacija za daljnji trud, disciplinu i ustrajanje.

08.
Kol

TESTIRANJE I UPISI U PLIVAČKI KLUB MEDVEŠČAK, SEZONA 2023./2024.

news image

Otvorene su prijave za testiranje znanja plivanja za upise u programe PK Medveščak za sezonu 2023./2024.

Pročitaj više

08.
Kol

REZULTATI NAŠIH PLIVAČA NA VELIKIM NATJECANJIMA

news image

Pojedine plivačice i plivači PK Medveščak imali su itekako uzbudljivo ljeto.

Pročitaj više

08.
Kol

JANAF SPONZOR MILJENIĆU

news image

Dioničko društvo Jadranski naftovod (Janaf) sa sjedištem u Zagrebu, upravlja naftovodno-skladišnim sustavom…

Pročitaj više
Adress

Plivački klub Medveščak
Schlosserove stube 2, Zagreb
medvescak@medvescak.hr

Adress

TAJNIŠTVO KLUBA
tajnistvo@medvescak.hr
+385 98 437 393

Adress

UPISI I PLIVAČKA ŠKOLA
plivackaskola@medvescak.hr
+385 99 732 8032