GOSTI MJESECA – GRGIĆ, MOGIĆ i RUŽIĆ

Priliku za druženje s novim gostima imali su naši mlađi junior i juniori, mlađi kadeti i kadeti te grupe Grizli, Polarni i Mrki.

Kao nastavak programa „Gost mjeseca“, koji našim mladim plivačima svaki mjesec dovodi etablirane plivače, uspješne sportaše i natjecatelje, koji s njima dijele svoje iskustvo, ovog su nas mjeseca, u petak 8. studenog posjetila trenutno najpoznatija dva imena hrvatskog plivanja, 16-godišnji Franko Grgić i 20-godišnji Marin Mogić, članovi splitskog Jadrana te njihov trener Mate Ružić!

- Oni nisu ništa drugačiji od vas, nema tajnog recepta. Redoviti su na treninzima, uporni i to je isključivo volja i ljubav prema ovom sportu, zbog čega su najbolji u onome što rade. I ako to postignete u životu, da radite s ljubavlju i radite više nego drugi, onda ćete postići i prave rezultate – poručio je mladim plivačicama i plivačima PK Medveščak trener Mate Ružić.

S tim se složio i Marin Mogić koji je rekao da odrade dva treninga dnevno i u prosjeku preplivaju 70-ak kilometara tjedno.

- I Franko i ja smo samo bili uporniji od ostalih i zato smo danas tu gdje jesmo. – rekao je Mogić, dok je Grgić simpatično zaključio:

- Nismo ništa posebniji od drugih, samo dvojica koja jako vole ovaj sport!

Inače i Marin i Franko izborili su nastup na Olimpijskim igrama u Tokiju, isplivavši olimpijske A norme u svojim disciplinama na 800 i 1500 m slobodno, a vjerujemo da će njihove motivacijske poruke puno značiti našim mladim članovima koji će zasigurno s velikim uzbuđenjem pratiti njihove buduće nastupe.  

06.
lip

ODLIČNI NASTUPI MEDVEŠČAKOVACA NA EUROPSKOM PRVENSTVU

news image

Europsko prvenstvo u plivanju održano je u Beogradu od 17. do 23. lipnja.

Pročitaj više

06.
lip

REGIONALNO PRVENSTVO HRVATSKE ZA ML. KADETE I POČETNIKE

news image

U Zagrebu je na Sveticama u subotu 15. i nedjelju 16. lipnja održano Regionalno prvenstvo Hrvatske za…

Pročitaj više

06.
lip

ODRŽAN MEĐUNARODNI PLIVAČKI MITING „ZLATNI MEDVJED“

news image

Međunarodni plivački miting „Zlatni medvjed“ održan je u svom 38. izdanju u organizaciji Plivačkog kluba…

Pročitaj više
Adress

Plivački klub Medveščak
Schlosserove stube 2, Zagreb
medvescak@medvescak.hr

Adress

TAJNIŠTVO KLUBA
tajnistvo@medvescak.hr
+385 98 437 393

Adress

UPISI I PLIVAČKA ŠKOLA
plivackaskola@medvescak.hr
+385 99 732 8032