IZVRSTAN REZULTAT PK MEDVEŠČAK U 2018.

Hrvatski plivački savez objavio je godišnju rang listu uspješnosti klubova.

Zahvaljujući rang listi koja se objavljuje za svaku kalendarsku godinu, prati se cjelokupan rad hrvatskih plivačkih klubova, a rang lista se sastavlja prema posebnim kriterijima. Vodi se posebno u muškoj i posebno u ženskoj konkurenciji, a vrednuju se nastupi na državnim prvenstvima, broj registriranih članova, nastupi u reprezentaciji te organizacija službenih plivačkih natjecanja.

Prema navedenoj rang listi, PK Medveščak u muškoj je konkurenciji tako u 2018. godini ostvario ukupan zbroj bodova od 228.526 i time zauzeo izvrsno treće mjesto. U ženskoj konkurenciji kroz proteklu je godinu ostvareno 205.766 bodova, čime su plivačice u ukupnom poretku došle do petog mjesta!

- Iskoristio bih priliku i čestitao svim članovima PK Medveščak, kao i trenerima i trenericama na predanom radu i svim ostvarenim rezultatima u 2018. godini! - rekao je nakon objave rang liste Hrvatskog plivačkog saveza predsjednik PK Medveščak Damir Mika i dodao:

- Ovaj poredak u skladu je s vizijom Kluba, koja glasi da nas u svakodnevnom djelovanju vodi ljubav prema plivanju te da timskim i stručnim pristupom omogućavamo plivačicama i plivačima da ostvare svoj puni potencijal i vrhunska dostignuća. Izvrsno treće i peto mjesto naših plivača i plivačica bit će poticaj svima nama da nastavimo dalje još bolje, više i jače na dobrobit naših članova i Kluba općenito.

Inače, istaknimo da se u poretku plivača ispred Medveščaka na drugom mjestu nalazi Jadran s 241.844 boda te ba prvom mjestu Mladost s 255.088 bodova. Mladost je najbolja i u ženskoj konkurencije s 233.986 bodova, a iza njih nalaze se Primorje CO (233.564 boda) na drugom te Zagrebački PK (214.220 bodova) na trećem mjestu, dok se ispred Medveščakovih plivačica, na četvrtom mjestu nalaze plivačice Dubrave s ukupno 207.100 bodova.

Čestitke još jednom svim plivačicama i plivačima te klubovima, na izvrsnim rezultatima u protekloj godini!

07.
Srp

LJETNO REGIONALNO PRVENSTVO HRVATSKE

news image

Zagrebački plivački savez priređivač je natjecanja koje se održava 25. i 26. srpnja u Zagrebu.

Pročitaj više

06.
Lip

POZIV NA PRIDRŽAVANJE PREPORUKA

news image

S obzirom na ponovni rast broja oboljelih podsjećamo članove PK Medveščak na pridržavanje svih preporuka…

Pročitaj više

06.
Lip

DODIJELJENE NAGRADE ZA PKM IZAZOV

news image

Na pokaznom treningu proteklog tjedna podijeljene su nagrade pobjednicima PKM izazova.

Pročitaj više
Adress

Plivački klub Medveščak
Schlosserove stube 2
10 000 Zagreb - Hrvatska

Adress

Tel 01/3091380
Fax 01/3091380
Email: medvescak@medvescak.hr

Adress

Radno vrijeme tajništva:
Ponedjeljak i utorak od 17,00 do 20,00 sati
Srijeda i četvrtak od 17,00 do 19,00 sati