IZVRSTAN REZULTAT PK MEDVEŠČAK U 2018.

Hrvatski plivački savez objavio je godišnju rang listu uspješnosti klubova.

Zahvaljujući rang listi koja se objavljuje za svaku kalendarsku godinu, prati se cjelokupan rad hrvatskih plivačkih klubova, a rang lista se sastavlja prema posebnim kriterijima. Vodi se posebno u muškoj i posebno u ženskoj konkurenciji, a vrednuju se nastupi na državnim prvenstvima, broj registriranih članova, nastupi u reprezentaciji te organizacija službenih plivačkih natjecanja.

Prema navedenoj rang listi, PK Medveščak u muškoj je konkurenciji tako u 2018. godini ostvario ukupan zbroj bodova od 228.526 i time zauzeo izvrsno treće mjesto. U ženskoj konkurenciji kroz proteklu je godinu ostvareno 205.766 bodova, čime su plivačice u ukupnom poretku došle do petog mjesta!

- Iskoristio bih priliku i čestitao svim članovima PK Medveščak, kao i trenerima i trenericama na predanom radu i svim ostvarenim rezultatima u 2018. godini! - rekao je nakon objave rang liste Hrvatskog plivačkog saveza predsjednik PK Medveščak Damir Mika i dodao:

- Ovaj poredak u skladu je s vizijom Kluba, koja glasi da nas u svakodnevnom djelovanju vodi ljubav prema plivanju te da timskim i stručnim pristupom omogućavamo plivačicama i plivačima da ostvare svoj puni potencijal i vrhunska dostignuća. Izvrsno treće i peto mjesto naših plivača i plivačica bit će poticaj svima nama da nastavimo dalje još bolje, više i jače na dobrobit naših članova i Kluba općenito.

Inače, istaknimo da se u poretku plivača ispred Medveščaka na drugom mjestu nalazi Jadran s 241.844 boda te ba prvom mjestu Mladost s 255.088 bodova. Mladost je najbolja i u ženskoj konkurencije s 233.986 bodova, a iza njih nalaze se Primorje CO (233.564 boda) na drugom te Zagrebački PK (214.220 bodova) na trećem mjestu, dok se ispred Medveščakovih plivačica, na četvrtom mjestu nalaze plivačice Dubrave s ukupno 207.100 bodova.

Čestitke još jednom svim plivačicama i plivačima te klubovima, na izvrsnim rezultatima u protekloj godini!

06.
lip

ODLIČNI NASTUPI MEDVEŠČAKOVACA NA EUROPSKOM PRVENSTVU

news image

Europsko prvenstvo u plivanju održano je u Beogradu od 17. do 23. lipnja.

Pročitaj više

06.
lip

REGIONALNO PRVENSTVO HRVATSKE ZA ML. KADETE I POČETNIKE

news image

U Zagrebu je na Sveticama u subotu 15. i nedjelju 16. lipnja održano Regionalno prvenstvo Hrvatske za…

Pročitaj više

06.
lip

ODRŽAN MEĐUNARODNI PLIVAČKI MITING „ZLATNI MEDVJED“

news image

Međunarodni plivački miting „Zlatni medvjed“ održan je u svom 38. izdanju u organizaciji Plivačkog kluba…

Pročitaj više
Adress

Plivački klub Medveščak
Schlosserove stube 2, Zagreb
medvescak@medvescak.hr

Adress

TAJNIŠTVO KLUBA
tajnistvo@medvescak.hr
+385 98 437 393

Adress

UPISI I PLIVAČKA ŠKOLA
plivackaskola@medvescak.hr
+385 99 732 8032