NIKOLI MILJENIĆU ZLATO I BRONCA NA SWIM OPENU U ŠVEDSKOJ

Član plivačkog kluba Medveščak Nikola Miljenić proteklog je vikenda sudjelovao na međunarodnom plivačkom natjecanju Swim Open u švedskom Stockholmu.

Miljenić je u subotu 15. travnja osvojio zlatnu medalju na natjecanju u disciplini 100 m slobodno s vremenom 49.03, čime je iza sebe ostavio višestrukog osvajača europskih i svjetskih medalja Francuza Maximea Grousseta. U nedjelju, 16. travnja je u disciplini 50 m slobodno osvojio broncu s vremenom 22.36.

- Jako sam sretan, nisam očekivao najbolje vrijeme na 100 slobodno. To samo znači smo na pravom putu, da radimo prave stvari i dobro treniramo! Uzbuđen sam zbog ovog predstojećeg natjecateljskog dijela sezone, forma se popravlja i mislim da imamo razloga za optimizam! - rekao nam je Miljenić po povratku u Hrvatsku, a buduće planove otkrio je glavni trener PK Medveščak Domagoj Zajec:

- U oba zadnja nastupa Nikola je postigao svoj osobni rekord, što je odličan put prema svjetskom prvenstvu u Japanu u srpnju ove godine, ali i Olimpijskim igrama u Parizu 2024. godine. Ovo je prvo ozbiljnije natjecanje u ovom razdoblju, predstoji nam nekoliko većih u idućim mjesecima, uključujući Ekipno i Državno prvenstvo te u lipnju naše tradicionalno klupsko natjecanje Zlatni medvjed - zaključio je Zajec. 

Nikoli Miljeniću i treneru DOmagoju Zajecu želimo puno uspjeha u idućih nekoliko mjeseci te čvrsto vjerujemo da će imati razloga za veselje!

08.
Kol

TESTIRANJE I UPISI U PLIVAČKI KLUB MEDVEŠČAK, SEZONA 2023./2024.

news image

Otvorene su prijave za testiranje znanja plivanja za upise u programe PK Medveščak za sezonu 2023./2024.

Pročitaj više

08.
Kol

REZULTATI NAŠIH PLIVAČA NA VELIKIM NATJECANJIMA

news image

Pojedine plivačice i plivači PK Medveščak imali su itekako uzbudljivo ljeto.

Pročitaj više

08.
Kol

JANAF SPONZOR MILJENIĆU

news image

Dioničko društvo Jadranski naftovod (Janaf) sa sjedištem u Zagrebu, upravlja naftovodno-skladišnim sustavom…

Pročitaj više
Adress

Plivački klub Medveščak
Schlosserove stube 2, Zagreb
medvescak@medvescak.hr

Adress

TAJNIŠTVO KLUBA
tajnistvo@medvescak.hr
+385 98 437 393

Adress

UPISI I PLIVAČKA ŠKOLA
plivackaskola@medvescak.hr
+385 99 732 8032