OBROVAC I MILJENIĆ S REPREZENTACIJOM U BARCELONI

Nakon odličnih rezultata ostvarenih na 33. međunarodnom plivačkom mitingu „Zlatni medvjed“, koji je proteklog vikenda održan u Zagrebu, mlade nade PK Medveščak Nikola Obrovac i Nikola Miljenić uputili su se s reprezentacijom u Barcelonu.

Ondje će do 15. lipnja nastupati na drugom od tri natjecanja Mare Nostrum. Uz Obrovca i Miljenića, izbornik hrvatske plivačke reprezentacije pozvao je i plivače: Mislava Severa, Antona Lončara, Filipa Zelića, Ivana Gajšeka i Marina Mogića, a pratit će ih treneri Domagoj Zajec i Mate Ružić.

Glavni trener PK Medveščak Domagoj Zajec navodi da, s obzirom na pokazane rezultate na „Zlatnom medvjedu“, od obojice naših plivača očekuje da budu još bolji:

- Obrovac „lovi brzinu“ i ovo je natjecanje njegova zadnja provjera prije Mediteranskih igara u Tarragonu, a Miljeniću je ovo jedno od pripremnih natjecanja pred Europsko seniorsko prvenstvo u Glasgowu. Očekujem da će plivati dobro, a rezultat će ovisiti i o konkurenciji. – rekao je prije početka natjecanja Zajec.

Podsjetimo, na „Zlatnom medvjedu“ Nikola Miljenić je 100 m slobodno isplivao za 50.63 i tako došao do drugog mjesta, dok je na 50 m leptir s vremenom 24.23 bio prvi.

Nikola Obrovac je, što se posljednjih rezultata tiče, na „Zlatnom medvjedu“ na 50 m prsno bio prvi s vremenom od 28.45, a na 100 m prsno došao je do drugog mjesta s vremenom od 1:03.74.

08.
Kol

KLARA BOŠNJAK NA SJP-U U BUDIMPEŠTI

news image

Nakon radnog ljeta Klara Bošnjak otputovala je na Svjetsko juniorsko prvenstvo u Budimpeštu.

Pročitaj više

08.
Kol

RASPORED GRUPA ZA NOVU SEZONU

news image

Bliži nam se kraj ljetne stanke pa tako stiže i novi raspored natjecateljskih grupa za sezonu 2019./2020.

Pročitaj više

08.
Kol

PRVENSTVO HRVATSKE U ZNAKU NOVOG REKORDA KLARE BOŠNJAK

news image

Natjecanje je u organizaciji Hrvatskog plivačkog saveza održano od 29. srpnja do 1. kolovoza.

Pročitaj više
Adress

Plivački klub Medveščak
Schlosserove stube 2
10 000 Zagreb - Hrvatska

Adress

Tel 01/3091380
Fax 01/3091380
Email: medvescak@medvescak.hr

Adress

Radno vrijeme tajništva:
Ponedjeljak i utorak od 17,00 do 20,00 sati
Srijeda i četvrtak od 17,00 do 19,00 sati