OD 1. TRAVNJA NOVI IZNOS ČLANARINE

S obzirom na novonastalu situaciju vezanu uz pandemiju koronavirusa, PK Medveščak odlučio je prilagoditi svoje poslovanje kako bi zadržali korak s našom vizijom – Stvaramo vrhunske sportaše te uspješne i odgovorne ljude za cijeli život.

Obavještavamo stoga sve članove da smo iz navedenog razloga djelomično odgodili, a djelomično smanjili sve troškove Kluba na održivi minimum. Prijavili smo se za sve mjere potpora koje su nam dostupne te smo izračunali likvidnost koja nam je neophodna za nastavak rada, ponajprije osnovnu isplatu trenerskih plaća. 

Od 1. travnja 2020. godine do daljnjega tako uvodimo "korona" članarinu u iznosu od 100,00 kn, u nadi da će Vam navedeni iznos članarine biti prihvatljiv. Također, ukoliko ste u mogućnosti podržati Klub dodatnim donacijama, svaki iznos će nam pomoći da prebrodimo ove teške trenutke. 

Od ovoga tjedna na Youtube kanalu PK Medveščak i društvenim mrežama Kluba, možete pronaći video treninge koje su snimili naši treneri, a koji su usmjereni prvenstveno na najmlađe članove Kluba. Nadamo se da će se djeci svidjeti njima prihvatljiviji digitalni pristup treninzima, kao dodatak na već uhodane treninge koje smo zadnja dva tjedna slali putem e-maila. Za starije grupe nastavljamo s uputama trenera putem e-maila i osobnim pristupom prema svakom plivaču. 

Prilagođavat ćemo se i dalje te osmišljavati kako da što kvalitetnije zadržimo kontakt s djecom i provodimo osnovnu zadaću sportskog kluba, a to je da pružamo djeci i mladima podršku u razvoju kroz sport. Plivanje ćemo nadoknaditi - bez brige! 

Razumijemo ako netko neće biti u mogućnosti redovno podmirivati novi iznos članarine – stoga Vas molimo da nam se javite na mail tajnistvo@medvescak.hr.  

Zahvaljujemo svima vama, roditeljima i članovima, na razumijevanju te podršci u nastojanju da prebrodimo ove teške trenutke. 

I na kraju, ostanite aktivni! Želimo vam svima puno zdravlja! 

Sportski pozdrav, 

treneri i uprava PK Medveščak.

 

08.
Kol

TESTIRANJE I UPISI U PLIVAČKI KLUB MEDVEŠČAK, SEZONA 2023./2024.

news image

Otvorene su prijave za testiranje znanja plivanja za upise u programe PK Medveščak za sezonu 2023./2024.

Pročitaj više

08.
Kol

REZULTATI NAŠIH PLIVAČA NA VELIKIM NATJECANJIMA

news image

Pojedine plivačice i plivači PK Medveščak imali su itekako uzbudljivo ljeto.

Pročitaj više

08.
Kol

JANAF SPONZOR MILJENIĆU

news image

Dioničko društvo Jadranski naftovod (Janaf) sa sjedištem u Zagrebu, upravlja naftovodno-skladišnim sustavom…

Pročitaj više
Adress

Plivački klub Medveščak
Schlosserove stube 2, Zagreb
medvescak@medvescak.hr

Adress

TAJNIŠTVO KLUBA
tajnistvo@medvescak.hr
+385 98 437 393

Adress

UPISI I PLIVAČKA ŠKOLA
plivackaskola@medvescak.hr
+385 99 732 8032