PKM I MEDEK ZA POMOĆ SOS MAMAMA

Plivački klub Medveščak 14. travnja 2018. godine s početkom u 15.00 sati na Zimskom plivalištu Mladost organizira prvo plivačko natjecanje Medek!

Na natjecanju će sudjelovati početnici - plivačice 2009. i 2010. godište te plivače 2008. i 2009. godište. Očekuje se sudjelovanje više od 300 natjecatelja, a svaki natjecatelj imat će pravo nastupa u četiri discipline. Uz to plivat će se i utrka 4 x 50 m slobodno, koja će na ponos svih članova PK Medveščak biti humanitarnog karaktera i to za pomoć SOS Dječjem selu Hrvatska!

Podsjetimo, PK Medveščak se dosad u suradnji s partnerima - putničkom agencijom BTravel i Termama Sveti Martin na Muri, uključio u organizaciju prošlogodišnjeg Programa oporavka 30 SOS mama iz dva SOS Dječja sela – Lekenik i Ladimirevci, a tijekom klupskog natjecanja Mali medo u prosincu prošle godine postavljen je štand SOS Dječjeg sela Hrvatska na kojem su se svi zainteresirani posjetitelji mogli informirati i pomoći u radu SOS Dječjeg sela, koje već 25 godina skrbi za djecu i mlade bez odgovarajuće roditeljske skrbi, osiguravajući im brižan dom i odrastanje u obiteljskom okruženju.

I ovaj put PK Medveščak odlučio je nastaviti dosadašnju dobru suradnju i pomoći humanitarnom štafetom. Naime, Udruga SOS Dječje selo Hrvatska pruža obiteljski tip skrbi za 240 djece i mladih bez roditelja ili odgovarajuće roditeljske skrbi. Djeca odrastaju u SOS Dječjim selima, a o njima skrbe SOS mame u kojima pronalaze svu pažnju i ljubav koju trebaju. U skladu sa svojom vizijom Plivački klub Medveščak prepoznao je potrebe SOS mama i odlučio ponovno pomoći upravo njima i pružiti im opuštajući anti-stres vikend, koji će im pomoći da se barem na jedan vikend odmaknu od svakodnevice i zasluženo opuste.

Štafeta kojom će se prikupljati sredstva, sastoji se od jedne punoljetne osobe i tri maloljetne osobe neovisno o spolu i dobi, a pravo nastupa imat će svi natjecatelji, treneri te roditelji. Startnina za
štafetu je dobrovoljna, ovisno o mogućnostima Kluba ili prijavitelja štafete.

Sve sudionike natjecanja, kao i gledatelje, pozivamo da se i ove godine zaustave na štandu Udruge SOS Dječje selo Hrvatska, te novčanom donacijom pomognu djeci bez odgovarajuće roditeljske skrbi.

Povezane datoteke

04.
Tra

ODRŽANO PRVO PLIVAČKO NATJECANJE MEDEK

news image

U organizaciji Plivačkog kluba Medveščak, u subotu 14. travnja na zimskom plivalištu Mladost održano…

Pročitaj više
Adress

Plivački klub Medveščak
Schlosserove stube 2
10 000 Zagreb - Hrvatska

Adress

Tel 01/3091380
Fax 01/3091380
Email: medvescak@medvescak.hr

Adress

Radno vrijeme tajništva:
Ponedjeljak i utorak od 17,00 do 20,00 sati
Srijeda i četvrtak od 17,00 do 19,00 sati