PLIVAČI MEDVEŠČAKA TREĆI NA EKIPNOM PRVENSTVU

U organizaciji Plivačkog kluba Jadran u Splitu je 20. i 21. svibnja održano Ekipno A i B prvenstvo „KUP Ivana Varvodića“.

Hrvatski plivački klubovi borili su se za titulu najboljeg, a u muškoj i ženskoj kategoriji to je uspjelo ekipi HAPK Mladost.

U muškoj kategoriji drugo mjesto osvojili su plivači PK Jug, dok je pehar za treće mjesto završio u rukama plivača PK Medveščaka. U ženskoj kategoriji drugo mjesto osvojile su plivačice PK Nevera, a treće PK Kantrida, dok je ekipa PK Medveščak osvojila ukupno 5. mjesto.

Odličnom ekipnom poretku naših plivača doprinijeli su rezultati Nikole Miljenića koji je bio prvi na 50 m i 100 m slobodno, 100 m leđno, 100 m leptir; zatim Luke Cvetke koji je bio drugi na 50 m i 100 m slobodno; Roka Krpine koji je bio prvi na 400 m mješovito i treći na 400 m slobodno te muške štafete 4x100 m slobodno u sastavu Luka Cvetko, Lovro Sviben, Petar Barić i Nikola Miljenić koja je osvojila prvo mjesto, kao i štafete u sastavu Nikola Miljenić, Matteo Stjepan Deswarte, Luka Cvetko i Lovro Sviben, koja je na 4x100 m mješovito osvojila drugo mjesto.

Istaknimo da je među plivačicama najbolje rezultate ostvarila Klara Bošnjak koja je bila druga na 800 m slobodno te treća na 400 m slobodno i tako značajno pomogla ukupnom ženskom poretku.

Čestitke svim plivačicama i plivačima, kao i trenerima na velikom ostvarenom uspjehu!

Povezane datoteke

Adress

Plivački klub Medveščak
Schlosserove stube 2, Zagreb
medvescak@medvescak.hr

Adress

TAJNIŠTVO KLUBA
tajnistvo@medvescak.hr
+385 98 437 393

Adress

UPISI I PLIVAČKA ŠKOLA
plivackaskola@medvescak.hr
+385 99 732 8032