SVEČANA DODJELA GODIŠNJIH NAGRADA I PRIZNANJA PKM

Tradicionalna godišnja dodjela nagrada i priznanja za sezonu 2016. i 2017. te prigodno druženje s članovima Kluba i njihovim roditeljima održano je u četvrtak 28. prosinca na zagrebačkom Tuškancu.

Bila je to prilika za cjelogodišnji rezime rada PK Medveščak, ali i uspjeha naših plivačica i plivača. Kako se moglo čuti Uprava PK Medveščak ove je godine posebno zadvoljna brojnim aktivnostima u protekloj godini.

Kako je istaknuo predsjednik Kluba Damir Mika, novi Statut Kluba usklađen je s novim zakonskim odredbama, te je od listopada i službeno na snazi. Nadalje, razvijena je nova platforma za web stranicu PKM. Novi web je aktivan od početka 2017. godine. Osim što su stranice osvježene i usklađene s novim brendom, nova web platforma će biti i baza procesa digitalizacije poslovnih procesa PKM-a.

Svi treneri dobiti će tablete te iste koristiti svakodnevno za potrebe planiranja, provedbe i praćenja administrativnih aktivnosti trenažnog procesa. Svi aktivni članovi kluba imati će tako mogućnost pristupa platformi putem aplikacije čime će se proces informiranja ubrzati i pojednostavniti. Time je Klub dodatno otvorio vrata javnosti te je postao dostupniji, što se vidi i na Facebook stranici Plivačkog kluba Medveščak, na kojoj nastojimo pratitelje uz pomoć naših trenera uvijek pravovremeno izvijestiti o svim novostima ili odgovarati na upite.

Posebno su istaknute i aktivnosti na području društveno odgovornog poslovanja. PK Medveščak se u listopadu u suradnji s partnerima BTravel i Toplice Sv Martin uključio u organizaciju ovogodišnjeg Programa oporavka 30 SOS mama iz dva SOS Dječja sela – Lekenik i Ladimirevci, u sklopu kojeg su SOS mame provele dva dana u Termama Sveti Martin na Muri uživajući u wellness tretmanu, te su se vratile svojim SOS obiteljima napunjenih baterija i spremne za nove izazove koje im pruža ovaj zaista plemenit poziv.

S obzirom na brojne pozitivne reakcije i upite roditelja kako dodatno pomoći, PK Medveščak u prosincu je ponovno otvorio svoje srce, pa je tako tijekom klupskog natjecanja Mali medo na bazenu postavljen štand SOS Dječjeg sela Hrvatska na kojem su svi zainteresirani posjetitelji mogli pomoći u radu SOS-Dječjeg sela, koje već 25 godina skrbi za djecu i mlade bez odgovarajuće roditeljske skrbi, osiguravajući im brižan dom i odrastanje u obiteljskom okruženju. 

Isto tako, član Upravnog odbora Josip Marinković izvijestio je kako su članovi Uprave i treneri PKM sudjelovali u travnju ove godine na dvodnevnoj radionici, gdje su definirani Vizija, Misija i Vrijednost Kluba. 

Naši su natjecatelji tijekom 2017. godine nastupali na državnim prvenstvima, regionalnim prvenstvima, Gran prix, Mini gran prix mitinzima, kao i na onim međunarodnim. Većina plivačica i plivača isplivala je svoja najbolja vremena, a najbolji od njih nagrađeni su na svečanoj dodjeli nagrada.

Tako je najuspješnijim seniorom za 2016. godinu proglašen Kristian Komlenić, a najboljom seniorkom Cindy Šoštarić. Najuspješniji junior i juniorka protekle godine bili su Nikola Obrovac i Lucija Šulenta, najuspješniji mlađi junior i mlađa juniorka Luka Sudarević i Vlatka Trputec, a najuspješnijim kadetom i kadetkinjom 2016. proglašeni su Martin Bučić i Klara Bošnjak.

Posebnim priznanjima nagrađeni su Nikola Obrovac za osvojeno prvo mjesto te Nikola Miljenić za osvojeno četvrto mjesto na Europskom juniorskom prventsvu 2016. u Mađarskoj. Priznanje za sudjelovanje na istom natjecanju dobio je i Borna Jukić, a za sudjelovanje na Prvenstvu Europe 2016. u Velikoj Britaniji priznanje je dobio Kristian Komlenić.

Domagoj Zajec dobio je priznanje kao trener reprezentacije na Europskom juniorskom prvenstvu 2016. u Mađarskoj, a Marko Lovrečić pirznanje za trenera također na Europskom juniorskom prvenstvu.

Za ostvarene rezultate u 2017. godini najuspješnijim seniorom proglašen je Nikola Obrovac, a najuspješnijom seniorkom Maja Mavračić. Najuspješniji junior 2017. je Nikola Maras, a juniorka Lucija Šulenta. Najuspješnijim mlađim juniorom i mlađom juniorkom ove su godine proglašeni Roko Medanić i Vlatka Trputec. Najuspješniji kadet i kadetkinja 2017. su Tin Gnjatović i Klara Bošnjak.

Posebno priznanje za sudjelovanje na Europskom prvenstvu 2017. u Danskoj i Svjetskom prvenstvu 2017. u Mađarskoj osvojio je Nikola Obrovac.

Domagoj Zajec posebnim je priznanjem nagrađen kao trener reprezentacije na istim natjecanjima, dok je Marko Lovrečić dobio posebno priznanje kao trener na Europskom juniorskom prvenstvu 2017. u Izraelu i Svjetskom prvenstvu 2017. u Mađarskoj.

05.
Svi

OBAVIJEST ČLANOVIMA O POČETKU TRENINGA

news image

S obzirom na najnovije preporuke Stožera civilne zaštite i Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, a vezano…

Pročitaj više

04.
Tra

USKRSNA ČESTITKA ČLANOVIMA KLUBA

news image

PK Medveščak svim članovima i prijateljima Kluba želi sretan i blagoslovljen Uskrs!

Pročitaj više

04.
Tra

OD 1. TRAVNJA NOVI IZNOS ČLANARINE

news image

S obzirom na novonastalu situaciju vezanu uz pandemiju koronavirusa, PK Medveščak odlučio je prilagoditi…

Pročitaj više
Adress

Plivački klub Medveščak
Schlosserove stube 2
10 000 Zagreb - Hrvatska

Adress

Tel 01/3091380
Fax 01/3091380
Email: medvescak@medvescak.hr

Adress

Radno vrijeme tajništva:
Ponedjeljak i utorak od 17,00 do 20,00 sati
Srijeda i četvrtak od 17,00 do 19,00 sati