slika novosti

NATJECATELJI PKM

Dugoročan sportski razvitak predstavlja proces koji započinje onog trenutka kada pojedinac uđe u sport, a završava kada taj pojedinac napusti vrhunski nivo. Dugoročni sportski razvitak je također i višegodišnji trenažni ciklus koji upotrebom konvencionalnih, suvremenih oblika i metoda rada, trenažnih sredstava, striktno poštujući principe biološkog razvoja pojedinca modificira, usklađuje, ili unaprjeđuje bio-psiho-socijalnu strukturu mladog čovjeka, vrhunskog plivača.

Natjecateljska selekcija je nastavak programa plivačke sportske škole, koji obuhvaća sve uzrasne kategorije plivača i plivačica od mlađih kadeta, kadeta, mlađih juniora, juniora, mlađih seniora i seniora.

Plan koji se primjenjuje u Plivačkom klubu Medveščak pridonosi poticanju jasnog razvojnog puta. Međutim on nije samo okosnica visoke sportske izvedbe, nego je i za svaku dugoročnu strategiju razvoja i onima koji žele bolje naučiti plivati i ostvariti svoje najviše kapacitete. Jednako je važno da plivanje potiče zabavu kod svih sudionika, promovira životni stil sa zdravim i dragocjenim provođenjem slobodnog vremena. Natjecateljska skupina djeluje kroz četiri segmenta. Plivači su svrstani u pojedine grupe po kronološkoj dobi i po selekcijskim normama te se provodi homogenizacija grupa s obzirom na usvojene selekcijske norme. Selekcija se vrši da se osiguraju što optimalniji uvjeti treninga za postizanje boljih i željenih sportskih rezultata.

Kontakt?

Domagoj Zajec - glavni trener

e: zajec@medvescak.hr
t: +385 98 437 351

 

Tajništvo Kluba

tajnistvo@medvescak.hr
+385 1 3091 380

Adress

Plivački klub Medveščak
Schlosserove stube 2, Zagreb
medvescak@medvescak.hr

Adress

TAJNIŠTVO KLUBA
tajnistvo@medvescak.hr
+385 98 437 393

Adress

UPISI I PLIVAČKA ŠKOLA
plivackaskola@medvescak.hr
+385 99 732 8032