Natjecatelji PKM

Natjecateljska selekcija nastavak je programa plivačke sportske škole, koji obuhvaća sve uzrasne kategorije plivača i plivačica od mlađih kadeta, kadeta, mlađih juniora, juniora, mlađih seniora i seniora. Plivači su svrstani u pojedine grupe po kronološkoj dobi i po selekcijskim normama te se provodi homogenizacija grupa s obzirom na usvojene selekcijske norme.

Plivačka škola PKM

4 godine plivačke škole koja je podijeljena programe u Koala, Panda, Grizlija i Polarnih. Program Mrki je program za usavršavanje plivačkih tehnika.

Usavršavanje plivačkih tehnika PKM

Nastavni sadržaji koje primjenjujemo u ovom programu su učenje i ponavljanje sve četiri tehnike plivanja. Osnovna razlika među grupama je u dužini plivanih dionica i intenzitetu treninga.

Mala Škola PKM – neplivači

Program Male Škole namijenjen je djeci neplivačima od 5 godina starosti, koja ne znaju plivati ili su slabi plivači. Cilj je programa da se djeca kroz razonodu i kontinuirani trening navikavaju na vodu, uče vježbe disanja, vježbe plovnosti i hidrodinamičnosti te da uče osnovne motoričke elemente plivačkih tehnika.

Ljetna škola PKM

Program „Plivanje je lako, medo zna kako“ sastavljen je kako bi djeci na njima blizak i zanimljiv način, približilo plivanje kao jednu od najzdravijih tjelesnih aktivnosti, koja se može naučiti već od najranije dobi. Cilj je stvoriti zdrave sportske navike i temelje za bavljenje sportom u budućnosti.

Adress

Plivački klub Medveščak
Schlosserove stube 2, Zagreb
medvescak@medvescak.hr

Adress

TAJNIŠTVO KLUBA
tajnistvo@medvescak.hr
+385 98 437 393

Adress

UPISI I PLIVAČKA ŠKOLA
plivackaskola@medvescak.hr
+385 99 732 8032