slika novosti

Ovaj još uvijek aktualni natjecatelj Plivačkog kluba Medveščak u posljednjih 19 sezona ostvario je zapažene rezultate na brojnim europskim juniorskim prvenstvima, europskim seniorskim prvenstvima, kao i na Olimpijskim igrama mladih. Svoje bogato plivačko i natjecateljsko iskustvo u 2018. godini odlučio je prenijeti na mlađe naraštaje u klubu. Uz završen preddiplomski studij strojarstva, završio je i program Učilišta Hrvatskog plivačkog saveza kojim je osposobljen za poslove trenera plivanja pa tako danas vodi brigu o prvoj godini Plivačke škole i usavršavanju plivačkih tehnika.

Iako najmlađi trener u klubu, potražio je savjete kod starijih, iskusnijih kolega. Rad s djecom ga veseli, prepoznaje njihov talent i one koji imaju potencijala, no volio bi kada bi u budućnosti imao priliku s njima raditi i individualno.

provlačiti i godinama kasnije, što sam i sam iskusio. Smatram da im ne treba popuštati, nego baš suprotno - poticati ih na rad i da na taj način pomiču svoje granice i sami shvate da mogu postići više nego što misle – zaključio je Ivan, dodajući da tijekom treninga nastoji biti strog, ali za kraj uvijek ostaviti i ponešto zabave.

Adress

Plivački klub Medveščak
Schlosserove stube 2
10 000 Zagreb - Hrvatska

Adress

Tel 01/3091380
Fax 01/3091380
Email: medvescak@medvescak.hr

Adress

Radno vrijeme tajništva:
Ponedjeljak i utorak od 17,00 do 20,00 sati
Srijeda i četvrtak od 17,00 do 19,00 sati