slika novosti

Marijana Brčić Mišković

Ovoj profesorici kineziologije plivanje nije nimalo strano. Naime, osim što je prve plivačke metre isplivala u PK Zadar, ondje je napravila i svoje prve trenerske korake. Ljubav prema sportu odvela ju je na Kineziološki fakultet, a paralelno uz teorijski dio, marljivo je radila i na praktičnom usavršavanju. Uz to što je kroz godine rada došla do pozicije samostalnog trenera, radila je sa svim dobnim skupinama, od obuke neplivača, škole plivanja do kadeta. Od 2019. godine novi je član tima PK Medveščak, na poziciji voditeljice plivačke škole.

- Smatram da ovaj posao nije lagan i da bi ga radio moraš mu biti stopostotno posvećen. Sport ima ključnu ulogu u razvoju i odrastanju jer osim zdravstvenih koristi, stječu se i životna iskustva kao što su socijalizacija, radne navike, odgovornost uz neizbježnu igru i stvaranje novih prijateljstava što me posebno veseli. – zaključuje.

Tijekom radnog staža sudjelovala je u organizaciji brojnih plivačkih natjecanja, ljetnih i zimskih kampova za djecu, izleta i drugih aktivnosti, pa joj tako iskustva u radu s djecom ne manjka, dapače, kako kaže Marijana, njihov napredak iz dana u dan, dodatna joj je motivacija.

Adress

Plivački klub Medveščak
Schlosserove stube 2
10 000 Zagreb - Hrvatska

Adress

Tel 01/3091380
Fax 01/3091380
Email: medvescak@medvescak.hr

Adress

Radno vrijeme tajništva:
Ponedjeljak i utorak od 17,00 do 20,00 sati
Srijeda i četvrtak od 17,00 do 19,00 sati