slika novosti

Nikolina Gudiček

Višestruka državna prvakinja, rekorderka, sudionica na Međunarodnim i Europskim juniorskim prvenstvima te hrvatska reprezentativka na Mediteranskim i Europskim Igrama Mladih – sve su to plivačka postignuća koja je Nikolina Gudiček ostvarila plivajući pod kapom PK Medveščak.

Tijekom studija na grafičkom fakultetu, upisala je Hrvatsku Olimpijsku akademiju za trenera plivanja te je prva trenerska iskustva stekla radeći kao pomoćni trener ml. juniorske ekipe i kao trener plivačke škole u Zagrebačkom plivačkom klubu, a svoj trenerski talent kasnije razvija i usavršava kao glavni trener i voditelj plivačke škole PK Barok. Ondje je ostvarila značajne rezultate u radu s kadetima, ml. juniorima, juniorima te seniorima, zahvaljujući kojima je pozvana i u hrvatsku plivačku reprezentaciju. 2021. godine vraća se u svoj rodni grad i svoj matični klub te optimistično preuzima brigu o mlađim naraštajima plivačica i plivača.

- Ono čega ljudi često nisu svjesni jest da trener nije samo osoba kojoj povjeravate svoje dijete na čuvanje nekoliko sati dnevno, nego je i pedagog, učitelj, zabavljač, glumac te višestruki stvaralac koji svakodnevno obogaćuje njihove živote svojom inventivnošću, entuzijazmom i kreativom. Upravo me je to potaknulo da izaberem ovaj posao. Uživam prateći djecu kako rastu te kako se uz pomoć plivanja pretvaraju u uspješne i pristojne mlade ljude – kaže Nikolina.

Adress

Plivački klub Medveščak
Schlosserove stube 2, Zagreb
medvescak@medvescak.hr

Adress

TAJNIŠTVO KLUBA
tajnistvo@medvescak.hr
+385 98 437 393

Adress

UPISI I PLIVAČKA ŠKOLA
plivackaskola@medvescak.hr
+385 99 732 8032