Ljetna plivačka škola PKM

Plivanje je lako, Medo zna kako


Podaci o djetetu

Podaci o roditeljima


Objekt - upis djeteta

Znanje plivanja djeteta


Termin plivačke škole

Vrijeme plivačke škole


DA LI JE VAŠE DIJETE TIJEKOM ŽIVOTA BOLOVALO, ILI TRENUTNO BOLUJE I PRIMA TERAPIJU (tablete, sirup, krema, kapi ...), OD NEKIH TEŽIH BOLESTI, IMALO JE ILI IMA PROBLEME U RAZVOJU, DA LI IMA ALERGIJSKE REAKCIJE BILO KOJEG TIPA (hrana, prašina, bilje, lijekovi, kozmetika, klor..), KOŽNE BOLESTI, PROBLEME S ISHRANOM, POREMEĆAJI PAŽNJE, MOGUĆE PROBLEME S EPILEPSIJOM, IMA LI DISLEKSIJU ILI DISGRAFIJU, MOTORIČKE SMETNJE itd..?


"PK Medveščak nema zakonskih ovlasti za procjenu zdravstvene sposobnosti Vašeg djeteta. Ako Vaše dijete ima određenih zdravstvenih problema, koji bi mogli uvjetovati ograničavanje plivanja, slobodni smo Vas upozoriti da KONAČNU ODLUKU I PROSUDBU O ZDRAVSTVENOJ SPOSOBNOSTI Vašeg djeteta može dati samo liječnik. Potvrđujete da ste primili na znanje ovo upozorenje i da je Vaše dijete psihički i fizički zdravo."


IZJAVLJUJEM, POTVRĐUJEM I DOZVOLJAVAM:

  • Da su podaci navedeni u ovoj prijavi i priloženoj dokumentaciji točni, te ovlašćujem PK Medveščak da iste ima pravo provjeravati, obrađivati, čuvati i koristiti u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka i drugim važećim propisima.
  • Fotografiranje i snimanje svog djeteta u svakodnevnim aktivnostima. Distribucija fotografija koristi se isključivo za potreba Kluba (web stranica kluba, dnevni i tjedni tisak u kojem se fotografije koriste za prezentaciju rada Kluba, časopis Kluba).
  • U slučaju naglog oboljenja ili povrede djeteta, dozvoljavam da stručno osoblje objekta poduzme odgovarajuće mjere.
  • Praćenje rasta, razvoja i napredovanja djeteta, odgovarajućim metodama i postupcima od strane stručnog osoblja Kluba.


KAKO STE SAZNALI ZA NAŠ PROGRAM:


Želim primati izabrane tekstove, newslettere i obavijesti (GDPR)

PK Medveščak će koristiti informacije koje navedete na ovom obrascu kako biste bili u kontaktu s nama i primali izabrane tekstove, newslettere i obavijesti. Klikom u nastavku (potvrda email) prihvaćate da možemo koristiti vaše podatke u skladu s ovim uvjetima.


Adress

Plivački klub Medveščak
Schlosserove stube 2, Zagreb
medvescak@medvescak.hr

Adress

TAJNIŠTVO KLUBA
tajnistvo@medvescak.hr
+385 98 437 393

Adress

UPISI I PLIVAČKA ŠKOLA
plivackaskola@medvescak.hr
+385 99 732 8032