BOŽIĆNO KLUPSKO NATJECANJE „MALI MEDO“

PK Medveščak i ove godine organizira pokazno božićno plivačko natjecanje Mali Medo, koje će se održati 12. prosinca 2017. godine, s početkom u 17.00 sati, na Zimskom plivalištu Mladost, Trg Krešimira Ćosića 10.

Natjecanje je to Plivačke škole Medveščak pa će najmlađi plivači - Koale, Mrki, Pande, Grizli i Polarni imati priliku pokazati svoja stečena plivačka znanja, a za sudjelovanje će biti i nagrađeni diplomama te prigodnim poklonima.

U sklopu natjecanja, sve će plivačice i plivači, kao i njihovi roditelji te posjetitelji imati priliku u ovo predblagdansko vrijeme pokazati svoje veliko srce i sudjelovati u humanitarnoj priči, koju je PK Medveščak, uz podršku roditelja naših plivača, odlučio organizirati za pomoć SOS Dječjem selu.

Naime, PK Medveščak se u listopadu u suradnji s partnerima - putničkom agencijom BTravel i Termama Sveti Martin na Muri, uključio u organizaciju ovogodišnjeg Programa oporavka 30 SOS mama iz dva SOS Dječja sela – Lekenik i Ladimirevci, u sklopu kojeg su SOS mame provele dva dana u Termama Sveti Martin na Muri uživajući u wellness tretmanu, te su se vratile svojim SOS obiteljima napunjenih baterija i spremne za nove izazove koje im pruža ovaj zaista plemenit poziv.

S obzirom na brojne pozitivne reakcije i upite roditelja kako dodatno pomoći, PK Medveščak ponovno otvara svoje srce, ali i vrata pa će tako tijekom klupskog natjecanja Mali medo na bazenu biti postavljen štand SOS Dječjeg sela Hrvatska na kojem će svi zainteresirani posjetitelji moći pomoći u radu SOS-Dječjeg sela, koje već 25 godina skrbi za djecu i mlade bez odgovarajuće roditeljske skrbi, osiguravajući im brižan dom i odrastanje u obiteljskom okruženju.

Pokažite i vi veliko srce, dođite na natjecanje u što većem broju, bodrite naše najmlađe plivače i pomozite manje sretnoj djeci, da u ovo blagdansko vrijeme u svom domu osjete radost i toplinu!

Povezane datoteke

12.
Pro

MALI PLIVAČI POKAZALI VELIKE VJEŠTINE

news image

Preko 200 prijavljenih plivačica i plivača PK Medveščak uz 10-ak malih gostiju iz PK Trešnjevka sudjelovalo…

Pročitaj više
Adress

Plivački klub Medveščak
Schlosserove stube 2
10 000 Zagreb - Hrvatska

Adress

Tel 01/3091380
Fax 01/3091380
Email: medvescak@medvescak.hr

Adress

Radno vrijeme tajništva:
Ponedjeljak i utorak od 17,00 do 20,00 sati
Srijeda i četvrtak od 17,00 do 19,00 sati