MALI PLIVAČI POKAZALI VELIKE VJEŠTINE

Preko 200 prijavljenih plivačica i plivača PK Medveščak uz 10-ak malih gostiju iz PK Trešnjevka sudjelovalo je ove godine na pokaznom božićnom plivačkom natjecanju Mali Medo, koje je održano 12. prosinca 2017. godine, na Zimskom plivalištu Mlado

Jedno je to od tri godišnja natjecanja Plivačke škole Medveščak na kojem naši najmlađi plivači - Koale, Mrki, Pande, Grizli i Polarni imaju priliku pokazati svoja stečena plivačka znanja.

Inače, na 25-metarskom bazenu plivale su se discipline 25 m leđno, 25 m slobodno, 50 m leđno, 50 m prsno i 100 m slobodno, a mali su plivači pokazali disciplinu i zato svima zahvaljujemo na sudjelovanju, a roditeljima na bezrezervnoj pdoršci s tribina. 

Mali su pobjednici nagrađeni diplomama te prigodnim poklonima, no treba naglasiti da su svi sudionici natjecanja u konačnici pobjednici jer iako se natjecanje odužilo, to ih nije obeshrabrilo pa su do zadnje minute davali svoj maksimum!

Podsjetimo i da je natjecanje, imalo humanitarni predznak, naime PK Medveščak omogućio je da se posjetiteljima predstavi SOS Dječje selo Hrvatska:

- Bila nam je iznimna čast biti dijelom plivačke priče i osjetiti duh sportskog natjecanja. Od srca hvala čelnim ljudima PK Medveščak, koji su ustupili prostor našim SOS predstavnicima, te nam dali priliku da posjetiteljima natjecanja predstavimo misiju i viziju Udruge SOS Dječje selo Hrvatska, koja već 25 godina skrbi za djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi. Također, veliki broj prisutnih postali su članovi Kluba prijatelja i, samim time naši redovni donatori. Od srca vam hvala u naše ime i ime djece koja odrastaju u SOS dječjim selima - poručili su iz Udruge SOS Dječje selo Hrvatska.

 

Povezane datoteke

12.
Pro

BOŽIĆNO KLUPSKO NATJECANJE „MALI MEDO“

news image

PK Medveščak i ove godine organizira pokazno božićno plivačko natjecanje Mali Medo, koje će se održati…

Pročitaj više
Adress

Plivački klub Medveščak
Schlosserove stube 2
10 000 Zagreb - Hrvatska

Adress

Tel 01/3091380
Fax 01/3091380
Email: medvescak@medvescak.hr

Adress

Radno vrijeme tajništva:
Ponedjeljak i utorak od 17,00 do 20,00 sati
Srijeda i četvrtak od 17,00 do 19,00 sati