ODRŽANO JE DRUGO PLIVAČKO NATJECANJE "MEDEK"

Drugu godinu zaredom u organizaciji Plivačkog kluba Medveščak održano je plivačko natjecanje za početnike – "Medek".

Na Zimskom plivalištu Mladost u subotu 2. ožujka nastupilo je oko 200 natjecatelja; plivačice 2010., 2011. godište i mlađe te plivači 2009., 2010. godište i mlađe.

Na ponos svih članova PK Medveščak i ove je godine natjecanje imalo humanitarnu notu, naime štafeta 4x25 m slobodno bila je humanitarnog karaktera i to za pomoć SOS Dječjem selu Hrvatska. Udruga je to koja pruža obiteljski tip skrbi za 240 djece i mladih bez roditelja ili odgovarajuće roditeljske skrbi, a s kojom PK Medveščak uspješno surađuje već nekoliko godina, omogućujući svojim angažmanom pomoć SOS mamama koje skrbe za djecu koja odrastaju u SOS Dječjim selima.

U ovoj istinskoj sportskoj i zabavnoj poslastici posebno se istaknula štafeta PK SHARKS DUBRAVA koja je osvojila prvo mjesto s vremenom od 59.95, drugo mjesto pripalo je štafeti TRUBADURI MLADOST (1:00.77), a treće mjesto WC GRUPI ZPK (1:01.38). Štafeta MEDEKI MEDVEŠČAK u sastavu Ema Balaban, Borna Vukić, Leonarda Ivšac i Ivan Biondić osvojila je šesto mjesto.

Plivački klub Medveščak zahvaljuje svim natjecateljima na sudjelovanju. Čestitamo i svim dobitnicima priznanja, posebno plivačicama i plivačima PK Medveščak.

Povezane datoteke

02.
Vel

PRED NAMA JE PLIVAČKO NATJECANJE ZA POČETNIKE "MEDEK"

news image

Plivački klub Medveščak drugu godinu zaredom organizira plivačko natjecanje za početnike koje će se…

Pročitaj više
Adress

Plivački klub Medveščak
Schlosserove stube 2, Zagreb
medvescak@medvescak.hr

Adress

TAJNIŠTVO KLUBA
tajnistvo@medvescak.hr
+385 98 437 393

Adress

UPISI I PLIVAČKA ŠKOLA
plivackaskola@medvescak.hr
+385 99 732 8032