PRED NAMA JE PLIVAČKO NATJECANJE ZA POČETNIKE "MEDEK"

Plivački klub Medveščak drugu godinu zaredom organizira plivačko natjecanje za početnike koje će se održati na Zimskom plivalištu mladost u subotu, 2. ožujka u 14.00 sati.

Pravo nastupa imaju plivačice 2010., 2011. godište i mlađe te plivače 2009., 2010. godište i mlađe, a očekuje se sudjelovanje oko 200 natjecatelja iz svih plivačkih klubova grada Zagreba, ali i cijele Hrvatske.

Svaki natjecatelj imat će pravo nastupa u četiri discipline, a posebna je sportska poslastica utrka 4 x 50 m slobodno, koja će i ove godine na ponos svih članova PK Medveščak biti humanitarnog karaktera i to za pomoć SOS Dječjem selu Hrvatska!

Naime, kao što je poznato PK Medveščak već dugi niz godina surađuje s Udrugom SOS Dječje selo Hrvatska, koje pruža obiteljski tip skrbi za 240 djece i mladih bez roditelja ili odgovarajuće roditeljske skrbi. Djeca odrastaju u SOS Dječjim selima, a o njima skrbe SOS mame u kojima pronalaze svu pažnju i ljubav koju trebaju. U skladu sa svojom vizijom, Plivački klub Medveščak stoga je prepoznao potrebe SOS mama i odlučio ponovno pomoći upravo njima i pružiti im opuštajući anti-stres vikend, koji će im pomoći da se barem na jedan vikend odmaknu od svakodnevice i zasluženo opuste.

Štafeta kojom će se prikupljati sredstva za SOS Dječje selo Hrvatska, sastoji se od jedne punoljetne osobe i tri maloljetne osobe neovisno o spolu i dobi, a pravo nastupa imat će svi natjecatelji, treneri te roditelji. Startnina za štafetu je dobrovoljna, ovisno o mogućnostima Kluba ili prijavitelja štafete.

Svi sudionici natjecanja, kao i gledatelji, imat će mogućnost zaustaviti se tijekom natjecanja na štandu Udruge SOS Dječje selo Hrvatska, te se informirati o radu Udruge i novčanom donacijom pomoći djeci bez odgovarajuće roditeljske skrbi.

Pozivamo sve zaljubljenike u plivanje da dođu u subotu u što većem broju podržati najmlađe plivačice i plivače!

Povezane datoteke

03.
o¾u

ODRŽANO JE DRUGO PLIVAČKO NATJECANJE "MEDEK"

news image

Drugu godinu zaredom u organizaciji Plivačkog kluba Medveščak održano je plivačko natjecanje za početnike…

Pročitaj više
Adress

Plivački klub Medveščak
Schlosserove stube 2, Zagreb
medvescak@medvescak.hr

Adress

TAJNIŠTVO KLUBA
tajnistvo@medvescak.hr
+385 98 437 393

Adress

UPISI I PLIVAČKA ŠKOLA
plivackaskola@medvescak.hr
+385 99 732 8032