PRVENSTVO HRVATSKE - PRVO NATJECANJE SEZONE POD EPIDEMIOLOŠKIM MJERAMA

Prvenstvo Hrvatske i Prvenstvo Hrvatske za dobne skupine bit će održano od 7. do 9. kolovoza na otvorenom bazenu zagrebačkog PVC Mladost.

Pod pojačanim epidemiološkim mjerama, ovog se vikenda bez prisustva gledatelja, bez defilea klubova na svečanom otvaranju te bez proglašenja pobjednika održavaju Prvenstvo Hrvatske i Prvenstvo Hrvatske za dobne skupine, u organizaciji Hrvatskog plivačkog saveza. 

Na natjecanju će sudjelovati kategorije od kadeta do seniora, ukupno 450 plivačica i plivača iz 44 plivačka kluba iz cijele Hrvatske s preko 1500 nastupa. PK Medveščak predstavljat će 17 plivača i 10 plivačica, koji će ostvariti gotovo 100 nastupa. 

S obzirom na to da se natjecanje održava u izuzetno specifičnim uvjetima pandemije koronavirusom, mole se svi natjecatelji i sudionici za disciplinu i razumijevanje te pridržavanje propisanih pravila. 

Između ostalog, ulazak na plivalište bit će moguć samo uz akreditaciju, a po dolasku će se sudionicima mjeriti tjelesna temperatura. Korištenje zatvorenog plivališta i drugih unutarnjih prostorija neće biti dozvoljeno, a upozoravaju se sudionici da vode računa o fizičkom razmaku (minimalno 1.5m) te dezinfekciji ruku.

Svi natjecatelji i treneri, suci i tehničko osoblje obavezni su imati u pripremi masku za lice koju su dužni propisno nositi ukoliko nisu u mogućnosti održavati razmak od najmanje 1.5m u odnosu na druge osobe.

Plivači koji su odradili svoje nastupe, moraju napustiti plivalište ukoliko imaju odobrenje trenera, uz napomenu da jednom kada se napusti plivalište ponovni ulazak neće biti dozvoljen.

Također, pravo pristupa na bazen nema osoba ako:

  • ima ukućana u samoizolaciji,
  • je boravila unutar prethodnih 14 dana u inozemstvu osim ako ima negativan test na PCR ne stariji od 48 sati,
  • je u proteklih 14 dana imala kontakt s osobom zaraženom SARS-CoV-2 virusom,
  • ima neki od sljedećih simptoma: temperatura, kašalj, nedostatak zraka, grlobolja, curenje nosa ili gubitak njuha.

Svi sudionici natjecanja koji se ne budu pridržavali navedenih mjera bit će isključeni odlukom delegata natjecanja.

Povezane datoteke

08.
Kol

ODLIČNI REZULTATI NA PRVENSTVU HRVATSKE

news image

Prvenstvo Hrvatske u plivanju, održano je proteklog vikenda u Zagrebu na otvorenom plivalištu Mladost…

Pročitaj više
Adress

Plivački klub Medveščak
Schlosserove stube 2, Zagreb
medvescak@medvescak.hr

Adress

TAJNIŠTVO KLUBA
tajnistvo@medvescak.hr
+385 98 437 393

Adress

UPISI I PLIVAČKA ŠKOLA
plivackaskola@medvescak.hr
+385 99 732 8032